Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

17 oktober 2016

To peel or not to peel?


Als je het mij vraagt: to peel & Bootcamp!

Ikzelf help de natuur een handje

Oud worden willen we allemaal, maar oud zijn? Zelf ben ik nu 55 jaar en ik geef het eerlijk toe: ik wil er graag jonger en ook goed uitzien. En als ik de natuur een handje kan helpen, doe ik dat graag.  Maar dan zonder ingrijpende operaties, hoor.
Als je je huid goed reinigt en onderhoudt, helpt dat zeker. Maar een peeling geeft een extra boost. Zelf ga ik regelmatig voor een chemische peeling. Daarbij wordt mijn huid behandeld met een chemische stof die de oppervlakkige huidcellen laat afsterven. 

Niet schrikken van 'chemisch'

Ik merk vaak dat m'n klanten wat terugschrikken voor een chemische peeling. Zelf schrik ik niet van het woord peeling en zeker niet van chemisch. Het woord maakt duidelijk dat het niet om een mechanische peeling gaat, maar om een peeling met actieve ingrediënten die de huidconditie verbeteren. Ik schrik eerder van het woord mechanisch. De microdermabrasie waarbij de huid wordt afgeslepen, heb ik uit mijn salon verbannen. 

Bootcamp VI Peel 

Zelf ben ik enthousiast over de VI Peel, een chemische peeling dus. Ik geef toe dat ik er nog een beetje aan moet wennen, maar het is zeker minder erg en veel minder pijnlijk dan microdermabrasie. Er zit namelijk fenol in en dat verdooft de pijn. Je huid voelt daarna zachter aan en neemt crèmes beter op. Het mooie van deze peeling is dat je ‘m maar één keer opbrengt. Daarna krijg je een setje mee naar huis en begin je te vervellen. Even doorzetten dus, daarom noem ik het een Bootcamp. Maar dan heb je ook een mooiere huid. Binnenkort ga ik zelf de bootcamp doen om pigmentatie te verminderen. Ik hou je op de hoogte en ik zal elke dag een foto plaatsen. 

Niet alleen voor de oudere huid

Een peeling is trouwens niet alleen voor de  oudere huid, hoor. Ik krijg vaak klanten met pigmentvlekjes, of acné, sproeten, doffe huid of oneffenheden en littekens. En die zijn ook gebaat met een peeling. 

Groet
Yvonne 

 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.