Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

R in de maand
Tijd voor herstelwerkzaamheden aan je huid!


Het is weer najaar, de R is weer in de maand, en dat is precies de tijd die heel geschikt is voor peelings en kuren met microneedling. Tekenen van huidveroudering, pigmentatie en huidschade door de zon, stress en roken, acnelittekens en grove poriën kunnen hierdoor verminderen.

Wat we het liefst  doen…

We bieden  veel verschillende behandelingen in de salon, maar de huid jonger en gezonder maken is toch wel wat het liefst doen. Peelings spelen daarbij een belangrijke rol. En het najaar, als de R weer in de maand is, is daarvoor de beste periode. Omdat de zon dan minder schijnt en minder kracht heeft. (Blijf trouwens je huid beschermen tegen zon, ook al schijnt die niet.) De peelings verdunnen de opperhuid en kunnen dieper doordringen in de huid.

We volgen niet alle trends

Ik heb  de laatste jaren heel veel trends op het gebied van huidverbetering en huidverjongingvoorbij zien komen. In onze salon volgen we natuurlijk de ontwikkelingen We gaan vaak op cursus, lezen over ons vak, oefenen op elkaar en bespreken elkaars werk en bevindingen. Maar we gaan niet met alle trends mee. 
We proberen ook zelf behandelingen en producten die we aanbieden uit. En soms leidt dat ertoe dat we een behandeling schrappen. Zo heb ik zelf eens een nogal heftige peeling uitgeprobeerd die ik mijn klanten niet wil aandoen. Die hebben we dus geschrapt. Maar ik ben en blijf  blij met de merken Dermalogica en Sure Medical. En ik merk steeds weer hoe fijn hun peelings zijn  en hoe huid-vernieuwend de behandelingen met de micro needling. 

Nog meer effect met een kuur

Wel kom ik steeds meer tot de conclusie dat een behandeling om je huid te verbeteren of te verjongen veel meer effect heeft als je een kuur neemt. 

Kun je huidveroudering tegengaan?

Huidveroudering kunnen we niet tegengaan. De klok blijft nu eenmaal doortikken. Wat we wel kunnen is het proces vertragen en schade aan de huid voorkomen. Dat doen we door onze behandelingen, maar ook door voorlichting te geven en je de producten met de juiste ingrediënten voor jouw huid aan te raden. 
Met peelings  kunnen we de huidlijnen verzachten, de spieren en de huid verstevigen door de aanmaak te stimuleren van groeifactoren van huidcellen (collageen en elastine).
Dat zijn de dingen die je vroeger niet kon doen in ons vak, maar die nu dankzij onderzoeken en ontwikkelingen in de cosmetische branche wel mogelijk zijn.


Kom eens langs in de salon en vraag naar een uitgebreide intake op maat. Dan gaan we aan de slag voor jou om een goede huidconditie te krijgen. 
Bel 050 - 318 21 33 of stuur een appje naar 06 57 57 80 94
of mail ons

 

Meer over peelings in onze salon


Yvonne 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.