Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

 

Microneedling met de Dermica Pen


Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt.  Hierdoor wordt het bindweefsel onder de opperhuid gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken.We doen dat met de  Dermica Pen: een elektronische pen met micronaaldjes .

 Geschikte behandeling bij 

  • fijne lijntjes en rimpels
  • ouderdoms- en pigmentvlekken
  • littekens (acnelittekens, striae, brandwonden)
  • grove poriën
  • beschadiging door zon
  • doffe teint
  • acné

 

 

 

 

 

 

Huidversteviging na behandeling met Dermica Pen 
Bekijk het filmpje microneedling bij Spa and Beauty Moments

Maak een afspraak 
 

maak online een afspraak 

Meer weten over microneedling?

Microneedling, hoe werkt dat?
Onderzoeksinstituut Skinwiser doet én verzamelt wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de huid, huidverzorging en bescherming van de huid. Over microneedling zegt Skinwiser:
 
Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Als reactie op de minuscule wondjes komen groeifactoren vrij en zal de huid collageen aanmaken. De populaire behandeling wordt voor steeds meer aandoeningen, waaronder acne, littekens en rimpels, ingezet. Wat is er bekend over de resultaten? 
 

Veilig en effectief

Microneedling lijkt een effectieve en veilige behandelmethode voor verschillende aandoeningen, onder andere littekens, acne, uv-schade, , alopecia en het inbrengen van medicijnen (TTD) in de huid. Er zijn weinig bijwerkingen beschreven.
M. Laurin Council, dermatoloog bij de afdeling Interne Geneeskunde van de Washington University, schreef er in het wetenschappelijk tijdschrift Dermatologic Surgery een goed commentaar over. Hij bespreekt de potentie van de toegankelijke en voordelige techniek, maar onderstreept ook het belang van meer onderzoek voor de verschillende huidaandoeningen bij bovendien de verschillende huidtypen. De arts wijst wel nog op de meerwaarde van microneedling bij de donkere huid.
Het hele artikel lees je op de website van skinwiser


 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.