Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Yvonne Elmendorp
eigenares Spa and Beauty Moments 

De juiste behandeling van jouw huidtype

Ik help vrouwen en mannen om er goed uit te zien, in elke fase van hun leven. Ieder mens heeft een huid, maar iedere huid is uniek en heeft een eigen verhaal. Net als elk mens. 

Persoonlijke behandeling 

Van onze klanten krijgen we veel waardering, ook voor de persoonlijke behandeling die ze hier krijgen. We zorgen dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. 

Werkwijze

Ik begin met een intakegesprek waarin ik samen met je het doel van de behandeling vaststel. Bijvoorbeeld de gewenste huidconditie. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op. 

Opleiding en nascholing 

Ik had 25 jaar een salon aan huis. Het jaar 2011 was een mijlpaal in mijn carrière. Ik opende mijn eigen salon, in het centrum van de stad Groningen.

Opleiding allround schoonheidsspecialiste
Cursus Dermicapen microneedling bij Sure medicals
Dermalogica huidverzorging/huidverbetering
O.P.I hand/voetverzorging
Cursus VI Peel van de firma Sure Medical

De ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging blijven steeds doorgaan. Om de kwaliteit van al onze behandelingen te waarborgen focus ik erg op scholing en bijscholing van onze medewerkers en van mijzelf.

Oksana
allround pedicure, medische pedicure, manicure

 
Ik ben geboren in de Russische stad Stavropol. De liefde bracht mij naar Nederland.
In Rusland heb ik de cosmetologie-opleiding voltooid, de  studie en toepassing van huidverzorging. Toen ik in Nederland  ging wonen, heb ik besloten om een Europese instelling te zoeken om mijn opleiding aan te vullen. Dat werd het Mozart House (Oostenrijk-Duitsland)  waar ik Europese certificaten behaalde in pedicure, hardware pedicure, manicure, werk met gel-nagellak, schoonheidsspecialist-estheticist, harsen met Skinwax. Ik heb ook ervaring in medische pedicure (mensen met diabetes)  en behandeling van ingegroeide nagels.
 

 

Lamyna allround schoonheidsspecialiste


Vanaf kleins af aan was ik al veel bezig met uiterlijke verzorging. Vandaar dat ik ook heb gekozen voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4. 

Ik heb bij Yvonne  twee jaar lang met veel plezier stage gelopen en daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd en lieve klanten leren kennen. Ik heb net mijn opleiding succesvol afgerond en na drie jaar mag ik me dan ook eindelijk Allround schoonheidsspecialiste noemen!

Ik vind de huid ontzettend interessant en wil hier graag nog meer over leren, vandaar dat ik me heb aangemeld bij de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht. 

Maar ik ben nog niet weg bij Spa and Beauty Moments hoor, ik ben hier in de zomermaanden nog te vinden op de woensdagen. 
Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling, shiatsu massage, bindweefselmassage, acnebehandelingen en daarnaast ook nog voor manicure en pedicure.

 

Michelle 

Allroud schoonheidsspecialiste, Dermalogica schoonheidsspecialist en specialist O.P.I. manicure en pedicure, specialisatie acnebehandeling en bindweefselmassage  

Sinds een jaar ben ik allround schoonheidsspecialiste. Als kind was ik al altijd bezig met nagels lakken van mezelf en mijn vriendinnetjes.  Ik koos dus voor de opleiding schoonheidsspecialiste aan het Alfacollege.  Ik heb stage gelopen bij Spa and Beauty Moments en werk daar nu op wisselende dagen. Het leukst vind ik de behandelingen waarbij  je duidelijk verschil ziet tussen ervoor en erna. Ook pedicure doe ik graag. Deze zomer ben ik nog in de salon, maar in september begin ik aan een de studie pedagogisch medewerker.  Ik wil graag meerdere opties hebben als ik voor een definitieve baan kies . Omgaan met mensen vind ik erg leuk, en dat kan in beide banen! 

Eline, schoonheidsspecialiste

Ik ben nu afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ik ga volgend schooljaar nog een jaar naar school om allround schoonheidsspecialiste te worden. Ik loop dan weer stage bij Spa and Beauty Moments op de donderdag en vrijdag. Ik blijf ook werken in de vakantie , ook op donderdag en vrijdag.
Ik doe dit werk graag omdat ik graag voor mensen zorg en wil zorgen dat ze zich lekker kunnen ontspannen.  Ik vind het leuk om pedicures en manicures te doen. En gellak zetten vind ik ook heel leuk.Ook gezichtsbehandelingen doe ik graag. 

 

Stagiaires

Wij leiden stagiaires van het Alfacollege en het Noorderpoortcollege op. Kijk ook op onze facebookpagina

 

 

 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak.  Je ziet dan meteen of  je terecht kunt op het moment dat jou uitkomt. 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.