Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Yvonne Elmendorp
eigenares Spa and Beauty Moments 

De juiste behandeling van jouw huidtype

Ik help vrouwen en mannen om er goed uit te zien, in elke fase van hun leven. Ieder mens heeft een huid, maar iedere huid is uniek en heeft een eigen verhaal. Net als elk mens. 

Persoonlijke behandeling 

Van onze klanten krijgen we veel waardering, ook voor de persoonlijke behandeling die ze hier krijgen. We zorgen dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. 

Werkwijze

Ik begin met een intakegesprek waarin ik samen met je het doel van de behandeling vaststel. Bijvoorbeeld de gewenste huidconditie. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op. 

Opleiding en nascholing 

Ik had 25 jaar een salon aan huis. Het jaar 2011 was een mijlpaal in mijn carrière. Ik opende mijn eigen salon, in het centrum van de stad Groningen.

Opleiding allround schoonheidsspecialiste
Cursus Dermicapen microneedling bij Sure medicals
Dermalogica huidverzorging/huidverbetering
O.P.I hand/voetverzorging
Cursus VI Peel van de firma Sure Medical

De ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging blijven steeds doorgaan. Om de kwaliteit van al onze behandelingen te waarborgen focus ik erg op scholing en bijscholing van onze medewerkers en van mijzelf.

 

Lamyna allround schoonheidsspecialiste


Vanaf kleins af aan was ik al veel bezig met uiterlijke verzorging. Vandaar dat ik ook heb gekozen voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4. 

Ik heb bij Yvonne  twee jaar lang met veel plezier stage gelopen en daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd en lieve klanten leren kennen. Ik heb  in 2018 mijn opleiding succesvol afgerond en na drie jaar mag ik me dan ook eindelijk Allround schoonheidsspecialiste noemen!

Ik vind de huid ontzettend interessant en wil hier graag nog meer over leren, vandaar dat ik me had aangemeld bij de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Helaas waren er 600 aanmeldingen voor 100 plaatsen. 

Ik blijf dus nu bij Spa and Beauty Moments  en daar ben ik ook heel blij om!
Je kunt bij mij terecht voor onder meer een heerlijke gezichtsbehandeling, shiatsu massage, bindweefselmassage, acnebehandelingen en daarnaast ook nog voor manicure en pedicure.

 

Michelle 

Allroud schoonheidsspecialiste, Dermalogica schoonheidsspecialist en specialist O.P.I. manicure en pedicure, specialisatie acnebehandeling en bindweefselmassage  

Sinds een jaar ben ik allround schoonheidsspecialiste. Als kind was ik al altijd bezig met nagels lakken van mezelf en mijn vriendinnetjes.  Ik koos dus voor de opleiding schoonheidsspecialiste aan het Alfacollege.  Ik heb stage gelopen bij Spa and Beauty Moments en werk daar nu op wisselende dagen. Het leukst vind ik de behandelingen waarbij  je duidelijk verschil ziet tussen ervoor en erna. Ook pedicure doe ik graag. Deze zomer ben ik nog in de salon, maar in september begin ik aan een de studie pedagogisch medewerker.  Ik wil graag meerdere opties hebben als ik voor een definitieve baan kies. Omgaan met mensen vind ik erg leuk, en dat kan in beide banen! 

 

Stagiaires

Wij leiden stagiaires op van het Alfacollege en het Noorderpoortcollege. 

en dit zijn onze nieuwe stagiaires voor het schooljaar 2018:
links Charitee, tweedejaars, en rechts Ilona, eindexamenjaar. 
In het midden Lamyna die nu vaste kracht is. 

Kijk ook op onze facebookpagina

 

 

 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.