Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Huidveroudering: er is iets aan te doen! 

Je ziet een foto van jezelf toen je nog jong was en denkt: “Woh, ben ik dat? Hoe kon ik toen toch denken dat ik er niet goed uitzag?” Kon je de tijd maar terugdraaien. Of tenminste de huidveroudering terugdraaien. Of een anti-rimpelcrème vinden die echt werkt.

Oorzaken huidveroudering aanpakken

De wondercrème tegen rimpels bestaat niet. Maar er is wel goed nieuws: door wetenschappelijk onderzoek is namelijk meer bekend over de processen van huidveroudering.  En kan huidveroudering beter behandeld worden. Daarvoor hebben we meerdere behandelingen:

Peeling: BioSurface TM Peel van Dermalogica

Het merk Dermalogica pakt de pakt de processen die huidveroudering veroorzaken aan. De BioSurface TM peeling verwijdert de doffe bovenste huidlagen waardoor de huid zich vernieuwt. Chemische peelings kunnen de huidbarrière flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken. De BioSurface Peel van Dermalogica heeft wel de voordelen van een chemische peeling, maar schaadt de huidbarrière niet. Meer over de peelings bij Spa and Beauty Moments

Nieuw: Snelle, pijnloze behandeling met WishPro

  • Een innovatief apparaat dat gebruik maakt van krachtige magneten. 
  • Een serumcapsule afgestemd op wat jouw huid nodig heeft, wordt zonder naalden of injecties in de huid gebracht. 

Mesotherapie

Als je ouder wordt, krijgt je huid een steeds groter tekort aan hayluronzuur, de stof die je huid strak en stevig houdt. Mesotherapie vult dit tekort aan en is de meest natuurlijke vorm van anti-aging. Hyaluronzuur komt immers van nature in het lichaam voor. ‚ÄčMet de mesoroller (zonder naaldjes) worden werkzame stoffen overal in de huid ingebracht.
Mesotherapie is een geschikte behandeling bij  (het voorkomen van) huidveroudering, huidverslapping, rimpels en fijne lijntjes. 

Meer over mesotherapie
 

Wij adviseren je graag over de behandeling die bij jouw huid past.  Mail of ons of bel 050 - 318 21 33

Of maak online een afspraak 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak.  Je ziet dan meteen of  je terecht kunt op het moment dat jou uitkomt. 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.