Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Huidverjonging en huidverbetering 
 

Behandelingen bij huidproblemen en huidveroudering


Met je huidprobleem kun je bij ons terecht voor allerlei behandelingen, zoals onder andere:

acnebehandeling
littekens verwijderen
ouderdomsvlekken verwijderen
pigmentvlekken verwijderen
rokershuid herstellen 

Je vindt  allerlei mogelijkheden in het menu links op deze pagina. 

Wat is de beste behandeling voor jouw huid?

Dat is afhankelijk van je huidtype en je huidconditie. 
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.
Mail ons of bel 050 - 318 21 33.
of stuur een appje naar 06 57 57 80 94

Of maak online een afspraak

Een mooie huid in elke levensfase:
 

Puberteit

Puistjes, een onzuivere huid of een ernstige vorm van acne, kunnen je lelijk dwars zitten. Je voelt je onzeker, je schaamt je misschien zelfs.  Wij hebben een speciale stop-acne-kuur en geven je adviezen voor een goede verzorging van je huid.

Zwangerschap

Door de werking van hormonen kun je plotseling last krijgen van een gevoelige huid. Dit kan kort duren,  maar ook aanhouden tot de baby is geboren. Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we een ontspannende  behandeling met producten die je huid op dat moment nodig heeft. 
Zit je dikke buik je in de weg en kun je je voeten niet meer goed verzorgen? Neem een ontspannende voetbehandeling op onze voetenbadbank. En… je krijgt van ons een  cadeaubon voor een gezichtsbehandeling zes weken  na de bevalling!  

Dertigers en veertigers

Je hebt je leven op orde, een baan, misschien een jong gezin. Maar soms moet je wel erg veel ballen in de lucht houden. Een  ontspannende gezichtsbehandeling verlicht de stress. Misschien maak je je zorgen over de eerste lijntjes bij je ogen en  op je voorhoofd, een drogere huid en pigmentvlekken. Of heb je een rokershuid.  Peelings en kuren zijn hiervoor geschikte behandelingen.  

Vijftigers 

Je voelt je niet echt vijftig, je staat nog midden in het leven. Je wilt er dan ook graag uitzien zoals je je voelt: jong en actief. Maar toch, de jaren gaan tellen en dat merk je ook aan je huid. Je huid wordt droger door hormonen. De  overgang en vermindering van oestrogeen maakt de huid dunner en gevoelig. Pigment- en ouderdomsvlekjes verschijnen hier en daar. Met de juiste huidverzorging met passende producten, peelings, of injectables is hier veel aan te doen. 

Zestig en zestig plus

Eigenlijk geldt voor de huidverzorging van deze leeftijdsgroep hetzelfde als voor de vijftigers. Misschien geniet je al van je pensioen en heb je meer tijd voor jezelf. 
Bij ons begint de pensioenleeftijd trouwens gewoon nog bij 65. Voor een uitgebreide gezichtsbehandeling van 75 minuten met producten van Dermalogica inclusief massage van  je gezicht en handen betaal je geen € 79,- maar € 65,-!

 

We stellen graag samen met jou een persoonlijk behandelplan op.Mail ons of stuur een appje naar 06 57 57 80 94.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak.  Je ziet dan meteen of  je terecht kunt op het moment dat jou uitkomt. 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.