Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Het doet echt geen pijn

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste , dat is niet altijd ontspannen, dat moet ik toegeven. De meeste klanten verheugen zich echt niet op epileren, harsen of gerstekorrels verwijderen .

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, toch? Maar dat geldt toch echt niet altijd. Ik heb nu een nieuwe huidverjongende behandeling , die niet alleen pijnloos is, maar ook snel. Een klant die bij het woord naaldjes , peeling of injectie al onder de tafel kruipt van schrik, onderging deze behandeling. Lees hier haar ervaring: 

 

Ik geef het toe, ik heb wel de wens (wish) om een iets jonger uiterlijk te krijgen. Maar de WISHPro behandeling, Magnetic Infusion Technology? Klinkt als een soort operatie. Is dat wel veilig? En krijg ik er geen bijwerkingen van? Ziet mijn gezicht er straks niet rood en opgezwollen uit? En mijn wenkbrauwen zijn ook al geëpileerd en mijn bovenlip geharst. Genoeg pijn voor mij, vandaag. Nee, voor mij toch maar geen  geen WISHPro, hoor.

Maar nu ik toch weerloos op de behandelstoel lig, gaat Yvonne tot actie over. Met de WISHPro, een klein apparaat, met een knop ongeveer zo groot als een ronde stekker gaat ze over mijn gezicht.

De huid wordt wat voorverwarmd en gemasseerd. De afvalstoffen in de huid worden zo afgevoerd, legt ze uit. Dan plaatst ze een serum in de behandelcapsule in de kop van het apparaat. Rustig, met heel lichte druk verplaatst ze het apparaat over mijn gezicht. Langzaam aan wordt de vibratie wat opgevoerd zodat het serum goed in de huid komt. Pijnlijk? Totaal niet, een heel lichte prikkeling , dat is alles.

Voor mijn huid heeft Yvonne een capsule met collageen genomen. Als je ouder wordt, produceert je huid namelijk minder collageen, het eiwit dat het bindweefsel bij elkaar houdt. En dat zie je: rimpeltjes, fijne lijntjes, vouwtjes. Enfin, iedereen vanaf een jaar of 25 kent het. (Naast die collageen heeft Yvonne nog andere capsules in de salon, geschikt voor elk huidtype en huidprobleem.)

Na nog geen 20 minuten sta ik weer naast de stoel. Nee, geen dertig jaar jonger. Maar mijn rimpels zijn minder zichtbaar, mijn huid glanzend. Eigenlijk alsof mijn huid een heerlijk ontspannende massage heeft gehad.

Zo ziet de WISHPro eruit.

Zelf zag ik er weliswaar niet zo jong uit als de vrouw op de foto. Maar warempel, toen ik thuis kwam, kreeg ik  spontaan het compliment: Wat zie jij er goed uit! 

Meer weten?  Lees meer op de website of vraag het aan Yvonne!

Anne B. 

I

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.