Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Geen tijd voor huidverzorging?

Opzij, opzij, opzij,
maak plaats, maak plaats, maak plaats,
Ik heb ongelofelijke haast.
Opzij, opzij, opzij,
want ik ben haast te laat,
Ik heb maar een paar minuten tijd.

 

Herman van Veen zingt het al jaren. En in mijn hoofd, en ik denk ook in het jouwe, speelt dit liedje regelmatig. 

Soms lukt het me. Tijd nemen, in balans komen. Soms heb ik zo’n dag dat alles op rolletjes loopt.  Ik sta op en de zon schijnt. Ik weet meteen welke kleren ik aandoe. Mijn ontbijt staat voor me klaar. Ik fiets naar de salon, zie de krokusjes in het plantsoen.

Maar er zijn ook dagen dat het niet lukt. Je herkent het vast wel. Opstaan, snel ontbijten, of zelfs het ontbijt overslaan. Misschien moet je eerst je kinderen naar school brengen, dan door naar je werk.
De dag zit vol met allerlei bezigheden  en ’s avonds plof je uitgeput op de bank.

Ik hoor dan ook vaak van mijn klanten dat het dagelijks reinigen van de huid erbij inschiet.  En ik begrijp dat wel. Het is ook niet makkelijk om je gedrag aan te passen.  Maar toch: het beste resultaat krijg je als je na een huidverbeterende behandeling in de salon je huid thuis ook goed verzorgt.

Bedenk: je huid weerspiegelt je leefstijl. Meer aandacht voor dagelijkse verzorging  en vooral de reiniging van je huid en een gezonde leefstijl houden je in balans.

Schiet op drukke dagen de huidverzorging erbij in? Maar zou je er wel tijd voor willen vrijmaken? Een paar tips:
 

  • Bedenk hoeveel tijd het je kost om je huid te reinigen. Tien minuten? Dat is een mooie tijd. Maar het kan ook sneller. Wat als het je vijf minuten zou kosten?
  • Kijk eens naar wat daarvoor een geschikt moment zou zijn. Zelf vind ik het prettig om ruim voordat ik naar bed ga mijn huid te reinigen. Daarna ga ik dan nog even naar beneden om lekker op de bank te zitten en de dag ontspannen af te sluiten.
  • Goede slaap kan de lengte van je leven verbeteren.  En in elk geval de kwaliteit. Gebruik altijd een nachtcrème , want ’s nachts is je huid ontspannen en neemt daardoor de crème optimaal op!
  • En... een schoonheidsslaapje is altijd goed voor je! Welterusten!

 

P.S. Je kunt natuurlijk ook een mini- gezichtsbehandeling nemen in onze salon.  Eventueel gecombineerd met een korte minimassage. Snel, niet duur en ontspannend. Meer over onze minibehandelingen.

 

 

 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.