Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Een feestje dankzij jou!

Zes jaar Spa and Beauty Moments in de Steentilstraat. En daarvoor 25 jaar praktijk aan huis. Ik vind het een feestje. Een feestje dankzij jou, want zonder mijn klanten zou ik niets te vieren hebben. Ik dank je dan ook hartelijk voor het vertrouwen!


Het begon klein

Mijn eerste behandelstoel kreeg ik van mijn ouders toen ik mijn diploma had gehaald. Het was in 1988, een heel bijzonder jaar. Wat waren mijn ouders blij voor mij. Ze vonden leren zo belangrijk. En nu was ik dan geslaagd en kon beginnen! Maar in datzelfde jaar overleed mijn vader.
Die behandelstoel kwam heel goed van pas. Ik zette hem in een specaal ingerichte kamer in mijn huis in Lewenborg en begon mijn praktijk op te bouwen. Door thuis te werken kon ik dat combineren met de zorg voor mijn moeder en mijn kinderen. 
Maar toen ik een andere levensfase kwam, de kinderen de deur uit waren, wilde ik toch letterlijk verder kijken. Door mijn werk aan huis kwam ik de wijk nauwelijks uit. Ik nam er een baan bij in een modezaak in het centrum. En genoot van de nieuwe contacten die ik kreeg. 
Toen ik zes jaar geleden hoorde dat de schoonheidssalon in de Steentilstraat zonder eigenaresses kwam te zitten, zag ik kans een droom te verwezenlijken. Ik nam de salon over, stripte het pand en gaf het een heel nieuwe uitstraling.  


Schoonheid in elke levensfase

Ik had al een klantenbestand opgebouwd en  kreeg er  veel nieuwe klanten bij. Veel van hen maak ik in  op allerlei momenten in hun leven mee:  als jonge vrouw, de eerste baan, het eerste geboortekaartje, als  jonge moeder.  Ik zie sommige klanten weer in heel andere levensfase: ze sluiten hun carrière af , krijgen meer tijd voor zichzelf, kleinkinderen misschien, zijn toe aan de pensionadabehandeling zal ik maar zeggen.
Zulke contacten zijn me heel dierbaar. En het past ook helemaal bij mijn visie: schoonheid in elke levensfase.

Vallen en opstaan

Tja, ondernemen. Het houdt je wakker! En het valt niet altijd mee.  Met vallen en opstaan heb ik heel wat bijgeleerd de afgelopen jaren.  En ben ik wel wat slimmer geworden.  
De  gevolgen van de economische crisis waren goed te merken in de Steentilstraat.  Veel middenstanders trokken weg, maar het ergste leed lijkt nu geleden.  Ik heb best moeten knokken, maar gelukkig hebben we 2016 goed kunnen afsluiten. En kan ik nu eens met een vriendin een weekje naar de zon!

Vrouwendag

Ik opende mijn salon op Internationale Vrouwendag, een mooie datum.  Leren, cursussen volgen, jezelf ontplooien,  je eigen geld verdienen. Voor mij zijn dat belangrijke waarden die ik ook doorgeef aan mijn medewerkers en stagiaires.  En daar ben ik best trots op!

Elk gezicht heeft een verhaal

Het vak schoonheidsspecialiste, dat is een ambacht. Je rondt het gezicht, de handen of voeten die je behandelt af, het is even klaar en mooi. En na een aantal weken  mag je dat opnieuw doen. 
En elk gezicht , elke mens heeft een eigen verhaal. 
En het is een misschien een dooddoener, maar het is waar. Elke dag is weer anders. Ieder mens heeft een huid, maar iedere huid is uniek en heeft een eigen verhaal. Net als elk mens. 
Ik wil dat iedereen, vrouw of man, jong of oud, zich hier prettig voelt. Een goede omzet is belangrijk, maar waardering van mijn klanten, dat is het mooiste!

Op 8 maart vier ik met mijn team zes jaar Spa and Beauty Moments. Een feestje dankzij jou!
Je bent van harte welkom voor een drankje en iets lekkers!


Liefs

Yvonne

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.