Wij maken op onze website gebruik van cookies van Facebook en Google.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Droge en gevoelige huid


Als de huid te weinig talg (vet) produceert, droogt ze uit. Een droge en/of gevoelige huid kenmerkt zich door een trekkerig gevoel na het wassen en kan ook schilferig en jeukerig zijn. Soms is de huid dun, vooral als je rood haar hebt. 

Voor de droge en gevoelige huid heeft Spa and Beauty Moments  diverse behandelingen met producten van Dermalogica. Die verkopen we trouwens ook in onze salon.

Hoe verzorg je een droge huid?

-Een gezichtsmassage, een peeling of een masker met oliën doen wonderen. 
- Neem regelmatig een masker!
 

Zes redenen om een Dermalogica-masker te nemen:

 

1. Je hebt direct resultaat
Door de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan al resultaat op de huid.
2. Je verbetert je huidconditie 
Door regelmatig een masker te gebruiken dat afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en verbeter je de huidconditie.
3. Je pakt specifieke huidzorgen aan 
Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen zoals vochtverlies, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.
4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging 
Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt.
5. Je versterkt je huidbarrière 
Dermalogica’s maskers bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten, waardoor opgelopen huidschade kan worden hersteld en dehuidbarrière wordt versterkt.
6. Je ontspant lichaam en geest 
Naast gunstige effecten op de huid, kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op je geest door tijdens het inwerken van het masker echt even tijd voor jezelf te nemen.

 

 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak.  Je ziet dan meteen of  je terecht kunt op het moment dat jou uitkomt. 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.