Onze partners: 

Anna de Kok Personal Trainer 

Ben je op zoek naar een Personal Trainer of iemand die je kan helpen de kwaliteit van je leven te verbeteren op het gebied van gezondheid? Wil je bijvoorbeeld: gezonder eten, meer gaan bewegen, stoppen met roken, verantwoord afvallen, een einde maken aan overgewicht of ben je herstellende van een blessure of ziekte en wil je weer graag aan de slag? 
 
Anna de Kok en haar team geven privétrainingen in het centrum van Groningen of buiten in de natuur:  
personal training, small group training, personal kickboks training
Gratis intake en proeftrainingen! 

Cosmetique Totale, huidtherapeut Amanda Tromp

Voor laserbehandelingen en IPL-behandelingen zoals definitief ontharen, behandeling van pigmentvlekken, couperose, acne, schimmelnagels, striae en littekens werkt Spa and Beauty Moments samen met de kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale.

Amanda Tromp, huidtherapeut  van Cosmetique Totale  werkt op afspraak  in onze salon. Je kunt gewoon via ons een afspraak maken.

 

Meer over Cosmetique Totale bij Spa and Beauty Moments

Minister Schippers dient binnenkort een wetsvoorstel in  dat alleen artsen en huidtherapeuten laser- en ipl-behandelingen mogen uitvoeren. Wij werken al lang samen met een HBO-huidtherapeut van Cosmetique Totale. 

Plastisch chirurg drs. Patrick Khoe 

Dokter Khoe behandelt bij Spa and Beauty Moments
elke tweede dinsdagavond van de maand  van 18.00 tot 20.00 uur. 
Meer informatie over plastische chirurgie bij Spa and Beauty Moments
 

Dr. Khoe bij De Wereld Draait Door

Dinsdag 3 november 2015
Een zeer bijzondere en succesvolle operatie in het UMC Groningen: de gelijktijdige transplantatie van een dunne darm en buikwand. De 25-jarige Taetske Linting leed aan de ziekte van Crohn, een ontstekingsziekte van het darmkanaal. Ze was niet meer in staat vast voedsel tot zich te nemen, ‘eten’ ging via het infuus.
Dankzij een donor heeft zij een nieuwe dunne darm én een nieuwe darmwand gekregen, inclusief navel. Ze kan weer gewoon eten en is inmiddels 20 kilo aangekomen. Een nieuwe mijlpaal in de chirurgie. Aan tafel de chirurgen achter het medische hoogstandje: Tallechien Tempelman, Patrick Khoe en chirurg Sijbrand Hofker. 

Bekijk de uitzending

 

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak.  Je ziet dan meteen of  je terecht kunt op het moment dat jou uitkomt. 
 


lees de tips >

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.